OVER

Nienke van ’t Spijker

Tijdens een kennismakingsgesprek kun je onderzoeken of we een klik met elkaar hebben, om vervolgens ook te bespreken naar welke begeleiding je op zoek bent.

Ik ben ervan overtuigd dat wie niet optimaal gebruik maakt van zijn kwaliteiten, talenten en doet waar hij energie van krijgt, zichzelf, zijn privésituatie en/of de organisatie waarvoor hij werkt, tekort doet.

Ik onderzoek samen met jou de situatie waar je nu in zit en help je van daaruit een doel te stellen waar je heen wilt. Ik zie het als mijn verantwoordelijkheid om jou in het proces zo te begeleiden dat je het gestelde doel kunt behalen en kan je daar waar nodig je ook praktisch ondersteunen met mijn netwerk, ervaring en arbeidsmarktkennis. Ik coach je zodat je zelf de regie (weer) kunt pakken, je verantwoordelijkheid neemt en succesvol kunt zijn in het behalen van je gestelde doel.

Het geeft mij voldoening als jij inzichtelijk krijgt waar je plezier in hebt, wat jou (in je werk) je energie geeft en wat voor dingen energie vreten. Van daaruit kun je beslissen wat je kunt laten liggen en wat je meeneemt, zodat je ‘de energievreters’ achter je laat.

Het geeft mij voldoening als jij inzichtelijk krijgt
waar je plezier in hebt, wat jou (in je werk) je energie geeft
en wat voor dingen energie vreten.

Welke werkervaring heb ik?

Mensen bij ontwikkelings- en veranderingsprocessen begeleiden loopt als een rode draad door mijn hele loopbaan.

Als verpleegkundige en andragoog (gedragswetenschapper in het veranderingsproces van volwassenen) heb ik uiteindelijk mijn studietijd afgerond en ben ik in 1999 de arbeidsmarkt opgegaan om volwassenen te begeleiden op de arbeidsmarkt. Eerst als intercedent, vervolgens als arbo-consulent en daarna als re-integratiecoach. De opgedane kennis en inzichten in de afgeronde Post-HBO coachopleidingen helpen mij sindsdien als coach mijn werk goed te kunnen doen en het plezier in mijn werk te behouden.

Sinds 2008 werk ik als zelfstandige onder de naam Spijkercoach en werk ik als freelance docent voor de Hogeschool Utrecht, studie HRM, waar ik trainingen geef aan studenten en hen begeleid als supervisor op persoonlijk en professioneel vlak als ze op stage zijn.

Waarmee kan ik je helpen?

Ik coach mensen individueel en groepsgewijs bij het beantwoorden van de volgende vragen:

Orientatie op je loopbaan:

Welke baan past bij mij?

Outplacement begeleiding:

Waar en hoe vind ik die baan?

Vitaliteit:

Hoe word en blijf ik vitaal?

Studiekeuze:

Welke studie wil ik volgen?