Referenties

Wat deelnemers zeggen

“Bij het kennismakingsgesprek met Nienke voelde ik een klik. Dit kwam doordat ze een goede balans in haar persoonlijke en professionele houding liet zien. Ze was duidelijk in wat ze kon bieden en wat ik in de samenwerking met haar kon verwachten. Mijn ervaring is dat Nienke goed ziet wie ze voor zich heeft en ze kan de juiste feedback geven of kritische vragen stellen. Ze maakte dat ik op een nieuwe manier kon kijken naar vraagstukken die voor me lagen en begeleidde me in het onderzoeken van mijn loopbaan, ontwikkeling van persoonlijke visie en handvatten om deze te realiseren.”

M.B.

Projectleider

“Het loslaten van de ander. Ik kan mezelf alleen veranderen en hoef de ander niet te overtuigen of te redden. Het rationeel loskoppelen van de emotie. Dat scheelt me veel energie, die ik nu weer positief kan gebruiken voor mezelf en de afdeling. Dat geeft ruimte voor mezelf, maar ook inzicht wat er binnen de organisatie gebeurt. Ik vond de begeleiding goed en prettig. Ik heb het idee dat Nienke weet wat er speelt, oprecht belangstelling heeft voor mij als persoon en de situatie waarin ik zit. Verder is Nienke positief kritisch, na elke sessie kreeg ik weer “huiswerk” mee, waar ik elke keer ook daadwerkelijk wat van leerde! Dingen die op het werk gebeurden bevestigden wat we in de coaching besproken hadden. Prettig om altijd weer even terug te halen wat we de vorige keer besproken hadden. “
E. van M.

Teamleider Antonius ziekenhuis

“Nienke is vlot in de omgang, spontaan en kan snel een vertrouwde sfeer creëren in een eerste gesprek. Daarnaast is ze iemand die pragmatisch van aard is en het belang van vooruitgang en resultaat halen belangrijk vindt. Nienke zet door haar manier van coachen de ander in beweging, nodigt uit tot kritisch nadenken en laat de verantwoordelijkheid daar waar het hoort.”

Ik heb door de coaching ervaren dat alleen ik mezelf kan veranderen en dat ik niet klem zit, maar keuzes heb. Nienke blijft heel goed bij het doel en de vraag. Ze is rustig en praktisch, ze biedt veiligheid, luistert goed en laat mij de antwoorden bedenken!“Ik vond dat de middelen goed werden ingezet; verdieping gaven en dat er professioneel mee gewerkt werd.”

H. R.

Zzp-er trainer

“De coaching heeft me gesterkt in het zoeken naar iets nieuws en bevestigd in wat ik dacht leuk te vinden. Het heeft het proces duidelijk versneld doordat Nienke mij de opdracht gaf vacatures te zoeken die echt bij me pasten, ook buiten mijn huidige functie om. Gek genoeg was ik daar nog niet mee bezig geweest maar blijven hangen in ’wat wil ik nu eigenlijk’.

“Ik vond de werkwijze zeer prettig en concreet, praktisch. Niet zweverig. Nienke vraagt goed door en weet snel waar het over gaat zonder dat ze de werkkring kent. Dat vind ik knap.”

D.W.

Verpleegkundige Antonius ziekenhuis

“Nienke als coach sprak mij heel erg aan, omdat zij een zakelijke benadering had. Eerst aan de slag met waar je staat en wat jouw competenties zijn. Via een mooi systeem krijg je inzicht in jezelf.

Tijdens de gesprekken luisterde Nienke echt en ze reageerde daar heel goed op. Daarnaast was ze ook heel eerlijk. Ze stimuleert je om jouw eigen proces aan te gaan. Dat is heel fijn.

Ze denkt mee en geeft handreikingen om dingen te lezen, te bekijken en te ervaren.”

L.B.

Pedagogisch medewerker

Bij het kennismakingsgesprek met Nienke voelde ik een klik. Dit kwam doordat ze een goede balans in haar persoonlijke en professionele houding liet zien. Ze was duidelijk in wat ze kon bieden en wat ik in de samenwerking met haar kon verwachten.